Ruysdaelbaan 3B, Eindhoven

Multifuntioneel bedrijfsunit met kantoor in twee bouwlagen.

Bedrijfsruimte
266 m²
Kantoorruimte
129 m²
Parkeerplaatsen
3

Deze bedrijfsunit is een van de 15 bedrijfsunits welke gezamenlijk bedrijvenpark de Kade vormen welke gelegen is op bedrijventerrein de Kade in het Eindhovense stadsdeel Tongelre.

Elke bedrijfsunit is voorzien van een eigen gas, water en lichtaansluiting (geen tussenbemetering of inschattingen van verbruik). Een elektrisch bedienbare, geïsoleerde sectionaaldeur, gladde betonvloer met een nuttige draaglast van 2500 kg/m².

De hoogte van de hal bedraagt circa 6 meter. Verlichting van de bedrijfsruimte middels opbouw tl-armaturen gemonteerd tegen de onderzijde van het dak. De kantoren bevinden zich aan de voorzijde en zijn verdeeld over twee bouwlagen. Het kantoor is voorzien van een syteemplafond en systeemwanden, verwarming middels radiatoren en verlichting middels inbouw TL armaturen. Elke unit is voorzien van een pantry voorziening.

Begane grond
Begane grond
1e verdieping
1e verdieping

Bedrijventerrein De Kade huisvest circa 175 bedrijven en organisaties welke gezamenlijk werk bieden aan ruim 7.000 medewerkers

Bedrijventerrein De Kade, het oudste industrieterrein van Eindhoven, is ontstaan na 1845, toen de gemeente Eindhoven het Eindhovens Kanaal liet graven om aansluiting te krijgen op de Nederlandse waterwegen. Toen het vervoer over water in de jaren '70 werd vervangen door vervoer over land, is er een einde gekomen aan de logistieke functie van het kanaal. Het terrein is 2,5 km lang, 400 meter breed en loopt vanaf het centrum van Eindhoven naar de grens met Geldrop. De afgelopen jaren is er veel positiefs gebeurd op het terrein. Bestaande en nieuwe ondernemers hebben het uiterlijk van het terrein aanzienlijk verbeterd via nieuwbouw en renovatie. Ook grote detailhandelsketens hebben zich er gevestigd. U vindt op De Kade productiebedrijven, handelsondernemingen, dienstverleners en detaillisten. Gemeente Eindhoven en Bedrijvenkontakt De Kade hebben gezamenlijk een Masterplan ondertekend dat voorziet in een duurzame revitalisering van het bedrijventerrein. Daaraan wordt naast de gemeente en de ondernemers ook bijgedragen door de provincie en het Ministerie van Economische Zaken. De beoogde verbeteringen hebben betrekking op zaken als ontsluiting, openbaar groen en verlichting, veiligheid, bewegwijzering en recreatie.
Highlights
  • De goede infrastructuur zorgt voor optimale internationale bereikbaarheid. Het pand is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer, gelegen nabij belangrijke autosnelwegen A2-A67 en Eindhoven Airport.
  • Ruim 25% van de EU-markt is binnen vier uur bereikbaar. De arbeidsmarkt is ruim en internationaal, afgestemd op de vraag uit het bedrijfsleven.
  • In de nabijheid van de International School Eindhoven
  • Parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Buren met internationale allure

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is al jaren de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven timmert al jaren flink aan de weg. De faciliteiten op en rondom het vliegveld worden steeds geoptimaliseerd. Het aantal passagiers, vliegbewegingen en bestemmingen groeit, waardoor er inmiddels een volwaardig aanbod is aan landen in Europa en aangrenzende landen.

VDL Groep

VDL Groep

Familiebedrijf de VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme.

High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

De inmiddels, zowel nationaal als internationaal zeer bekende High Tech Campus is een technologiecentrum op het terrein van het voormalige ‘NatLab’ in Eindhoven. De High Tech Campus behoort bij de 17% grootste technologieparken ter wereld. Het is een mix van nu al zo’n 90 organisaties.

ASML

ASML

ASML is een Nederlands hightechbedrijf en een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleider industrie. In het bijzonder maakt ASML steppers en scanners die worden gebruikt bij het maken van chips. ASML is wereldmarktleider op haar vakgebied.

Het pand afstemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder.

De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om het pand af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. We denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.
Projectnummer
22302
Bedrijfsruimte (inclusief entresol vloer 70 m²)
266 m²
Kantoorruimte
129 m²
Parkeerplaatsen
3
Aanvaarding
Per 1 augustus 2020
Huurtermijn
5 jaar
Optieperiode
2 x 5 jaar
Eerste huurbetaling
Voor ingebruikname van het pand
Betaaltermijn
Per kwartaal vooruit
Aanvangshuurprijs
€ 26.000
BTW over huurprijs
Ja, thans 21%
Bankgarantie
Ja, ter waarde van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.
Servicekosten
€ 1.100,-- excl. BTW per jaar ter dekking van de onderhoudskosten van de gemeenschappelijke delen zoals daken, buitenriolering en buitenterrein.
Indexering
Ja, jaarlijks, voor de eerste 12 maanden.
Contractvorm
Gebaseerd op een standaard ROZ model met de daarbij behorende algemene bepalingen.
Energiekosten
Voor rekening van de huurder.
Opzegtermijn
12 maanden
Rechten
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld om u een indicatie te geven van maten, indeling en afwerking van het object. Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend.