Deze bedrijfsunit is een van de 15 bedrijfsunits welke gezamenlijk bedrijvenpark de Kade vormen welke gelegen is op bedrijventerrein de Kade in het Eindhovense stadsdeel Tongelre.

Elke bedrijfsunit is voorzien van een eigen gas, water en lichtaansluiting (geen tussenbemetering of inschattingen van verbruik). Een elektrisch bedienbare, geïsoleerde sectionaaldeur, gladde betonvloer met een nuttige draaglast van 2500 kg/m².

De hoogte van de hal bedraagt circa 6 meter. Verlichting van de bedrijfsruimte middels opbouw tl-armaturen gemonteerd tegen de onderzijde van het dak. De kantoren bevinden zich aan de voorzijde en zijn verdeeld over twee bouwlagen. Het kantoor is voorzien van een syteemplafond en systeemwanden, verwarming middels radiatoren en verlichting middels inbouw TL armaturen. Elke unit is voorzien van een pantry voorziening.

Over GEVA Vastgoed

Wij zijn zowel verhuurder, eigenaar als beheerder van bedrijfshuisvesting. Met uw bedrijfsproces als uitgangspunt creëren wij een op maat gemaakt bedrijfspand met alle voorzieningen die u als huurder nodig heeft. Ook service en onderhoud hebben wij in eigen huis. Tijdens de huurperiode heeft u één aanspreekpunt voor service, onderhoud en uitbreidingsmogelijkheden.

Als familiebedrijf hebben wij weinig functieniveaus en staan we in direct contact met onze huurders en ander partners. Zo kunnen we snel besluiten nemen en voorkomen we vertraging in kritieke fases. Meer over GEVA Vastgoed vind u op onze website.