Bedrijventerrein De Kade huisvest circa 175 bedrijven en organisaties welke gezamenlijk werk bieden aan ruim 7.000 medewerkers

Bedrijventerrein De Kade, het oudste industrieterrein van Eindhoven, is ontstaan na 1845, toen de gemeente Eindhoven het Eindhovens Kanaal liet graven om aansluiting te krijgen op de Nederlandse waterwegen. Toen het vervoer over water in de jaren '70 werd vervangen door vervoer over land, is er een einde gekomen aan de logistieke functie van het kanaal. Het terrein is 2,5 km lang, 400 meter breed en loopt vanaf het centrum van Eindhoven naar de grens met Geldrop.

De afgelopen jaren is er veel positiefs gebeurd op het terrein. Bestaande en nieuwe ondernemers hebben het uiterlijk van het terrein aanzienlijk verbeterd via nieuwbouw en renovatie. Ook grote detailhandelsketens hebben zich er gevestigd. U vindt op De Kade productiebedrijven, handelsondernemingen, dienstverleners en detaillisten. Gemeente Eindhoven en Bedrijvenkontakt De Kade hebben gezamenlijk een Masterplan ondertekend dat voorziet in een duurzame revitalisering van het bedrijventerrein. Daaraan wordt naast de gemeente en de ondernemers ook bijgedragen door de provincie en het Ministerie van Economische Zaken. De beoogde verbeteringen hebben betrekking op zaken als ontsluiting, openbaar groen en verlichting, veiligheid, bewegwijzering en recreatie.

Highlights

  • De goede infrastructuur zorgt voor optimale internationale bereikbaarheid. Het pand is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer, gelegen nabij belangrijke autosnelwegen A2-A67 en Eindhoven Airport.
  • Ruim 25% van de EU-markt is binnen vier uur bereikbaar. De arbeidsmarkt is ruim en internationaal, afgestemd op de vraag uit het bedrijfsleven.
  • In de nabijheid van de International School Eindhoven
  • Parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Over GEVA Vastgoed

Wij zijn zowel verhuurder, eigenaar als beheerder van bedrijfshuisvesting. Met uw bedrijfsproces als uitgangspunt creëren wij een op maat gemaakt bedrijfspand met alle voorzieningen die u als huurder nodig heeft. Ook service en onderhoud hebben wij in eigen huis. Tijdens de huurperiode heeft u één aanspreekpunt voor service, onderhoud en uitbreidingsmogelijkheden.

Als familiebedrijf hebben wij weinig functieniveaus en staan we in direct contact met onze huurders en ander partners. Zo kunnen we snel besluiten nemen en voorkomen we vertraging in kritieke fases. Meer over GEVA Vastgoed vind u op onze website.